Pogba: Odbio sam Barcelonu i Real Madrid!

Pogba: Odbio sam Barcelonu i Real Madrid!

Paul Pogba tvrdi da je ovog ljeta odbio ponude Barcelone i Real Madrida kako bi se pridružio Manchester Unitedu

16.01.2017.
Martin K

Najskuplji igrač na svijetu, Francuz Paul Pogba izjavio je kako je odbio šansu da se pridruži Barceloni ili Real Madridu kako bi se vratio u Manchester United. Francuski reprezentativac u kolovozu 2016. godine pridružio se crvenim vragovima u transferu vrijednom 90 milijuna funti. Označilo je to povratak Pogbe u klub koji je napustio 2012. godine.

"Došao sam u Manchester United jer imam određene ciljeve i smatram ovo velikim osobnim izazovom. Mogao sam se pridružiti Real Madridu ili Barceloni koji su bili zainteresirani za moj potpis, ali sam se odlučio vratiti u United jer sam pratio svoje srce. Želim osvajati trofeje s Manchesterom jer nisam osvojio ništa ovdje. Oduvijek sam sebi govorio kako ću se jednog dana vratiti igrati za United. To je klub kojeg jako volim i ovdje imam nedovršenih poslova. Napustio sam ga prije četiri godine jer sam želio više igrati, ali sam se vratio jer sam osjećao da nisam obavio do kraja svoj posao. Uopće ne razmišljam o visini transfera, došao sam ovdje igrati nogomet." - izjavio je Pogba za francuski SFR Sport.

Nakon početnih poteškoća, Pogba se istaknuo u ključnu figuru Mourinhovog Manchestera, a njegove brojke se zasada drže na još uvijek skromna 4 gola i 3 asistencije u Premier Ligi. U Europskoj ligi zabio je dva gola Fenerbahceu.


Želite komentirati članak? Registrirajte se ili se prijavite postojećim korisničkim računom!