Van Gaal: Nisam se još umirovio

Van Gaal: Nisam se još umirovio

Nizozemski stručnjak tvrdi da još nije odustao od trenerskog posla

18.01.2017.
Martin K

Luis Van Gaal osporio je navode koji su se u ponedjeljak pojavili kako je Nizozemac otišao u trenersku mirovinu. Nizozemski dnevnik De Telegraaf plasirao je vijest kako se Van Gaal umirovio u dobi od 65 godina pozivajući se na obiteljske probleme. Unatoč tome, bivši trener Barcelone, Bayerna, Ajaxa, Nizozemske i Uniteda rasčistio je situaciju rekavši da se radi o neodređenoj pauzi.

"Krivo ste informirani, nisam se umirovio." - izjavio je Van Gaal za Cadenu SER. "Uzeo sam godinu pauze i nakon toga ću odlučiti o budućnosti. Istina je da postoji određena vjerojatnost da ću napustiti nogometni svijet."

"U Nizozemskoj novine pišu svakakve neistine. Rekli su mi za tu vijest jučer, ali sam ja napomenuo da ću se možda umiroviti, ali nije još pravo vrijeme za odluku, to je razlog zbog kojeg sam uzeo godinu pauze."

Povratak u LaLigu mogla bi biti opcija za Nizozemskog trenera koji je prije mjesec dana primio ponudu od Valencije, nakon što je bivši trener šišmiša postao Cesare Prandelli. 

"Primio sam ponudu od Valencije prije nekih mjesec dana, ali sam ju odlučio odbiti. Iduće godine situacija će možda biti drugačija, ovisi o tome kako se budem osjećao."


Želite komentirati članak? Registrirajte se ili se prijavite postojećim korisničkim računom!