Kaštelanski derbi otišao na stranu Marina Kaštele

Kaštelanski derbi otišao na stranu Marina Kaštele

FOTO: Facebook OK Marina Kaštela

Iako je većina utakmica 18.kola ženske Superlige odigrana prošlog vikenda, dva dvoboja nisu, a prvi od neodigranih dvoboja bio je kaštelanski derbi između drugoplasirane momčadi Marina Kaštele i trećeplasirane OK Kaštele.

U vrlo zanimljivom dvoboju koji je bio iznimno bitan za obje momčadi slavila je ekipa Marina Kaštele i ovom pobjedom stigla na 2 boda od vodeće Mladosti a pobjegla svojim današnjim protivnicama na 6 bodova prednosti (Kaštela ima utakmicu manje).

Ipak dvoboj nije krenuo po željama Marina Kaštele jer u prvom setu je Kaštela bila bolji suparnik te slavila s 22-25 povevši s 0-1 u setovima. Marina Kaštela se brzo oporavila i drugi set lako uzela s 25-16, a onda u trećem i četvrtom setu smo gledali iznimno napet dvoboj. Odličnu odbojku prikazale su obje ekipe i oba seta su mogla otići na obje strane. Ekipa Marina Kaštele pokazala se kao bolja i spretnija u ključnim trenucima te je prvo prelomila treći set slavivši s 27-25, a zatim u jednako napetom četvrtom setu su ponovno izašle kao pobjednice slavivši s 25-23 i na taj način slavile u ovom dvoboju s 3-1 u setovima.

Nijanse su presudile da je ovaj dvoboj otišao na stranu Marina Kaštele, ove dvije ekipe su vrlo jake i nisu bez razloga u borbi s Mladosti za vrh tablice, a to su u sinoćnjem međusobnom dvoboju i pokazale.

OK MARINA KAŠTELA- OK KAŠTELA 3-1 (22-25, 25-16, 27-25, 25-23)

 

18.kolo kompletirat će u petak svojim susretom ŽOK Osijek i ŽOK Split, a onda su za vikend na rasporedu susreti 19.kola.

NAJNOVIJE Superliga - seniorke